Nu har du gått vidare
 
Ibland utsätter livet en för fruktansvärda prövningar, stunder då man helst vill slänga ner huvudet på kudden igen i en förtvivlad suck och vägra att möta vad som har ålagts en. De senaste tre åren har varit som en kapplöpning på dödens stig och det känns aldrig som jag får slappna av. Min farfar avled i förra veckan och ett hål av sorg har öppnat upp sig under mina fötter. Min farfar var min bästa vän, min jesus, min största förebild, min extrapappa, den vackraste människan jag någonsin mött i hela mitt liv. Nu ska han läggas till vila brevid min älskade pappa. Jag saknar dessa människor med hela min kropp och själ.. 
 
Den här sorgen är så bekant, tomheten som växer och fyller upp hela rummet. Den eviga väntan på att en solstrimma ska synas genom en rispa i gardinen. En vandring på slak lina som aldrig tycks ta slut. Jag har gått här förut och hur mycket det än smärtar så vet jag den här gången, att dimman kommer lätta, även om ingenting kommer bli som förrut. 
 
Min farfar har givit mig så mycket rikedom som inte kan uppvägas i guld och jag är evigt tacksam för det. <3 Han kommer alltid vara mitt segel och min stora inspiration. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress