Vad tycker ni om städning?
 
Städning är ett ämne där åsikterna är tudelade. Vissa älskar att städa och ser det som en självklarhet i vardagen, medan andra bara ser det som ett nödvändigt ont och gärna skjuter på städningen en extra dag. Vad de flesta däremot kan skriva under på är att det är enkelt att uppskatta resultatet av ett nystädat hem. Inga dammtussar så långt ögat når, tvättställ som blänker, ett kök som doftar välbehag och prylar som är undanplockade. Det är ju bara för härligt, och ändå tycks det bestå i blott en dag..
 
Städning är något som det bråkas om i många hem varje dag. Vem ska dammsuga eller rengöra toaletten? Forskning visar att många känner stress över städningen på grund av tidsbrist och det leder i sin tur till ångest och minskat välbefinnande. Jag tror verkligen på den gamla kinesiska läran Feng shui som innebär att den omgivande miljön influerar på oss, både vad gäller form, färg och material. Jag märker själv när jag städar och rensar att energin efteråt känns mer positiv och "flödande". Jag får mer energi till att göra saker och tänker betydligt bättre.
 
Hur är det med er? Uppskattar ni städningen eller skulle ni helst anlita en städfirma om ni hade möjligheten? 
Kappor i stilrena färger
 
Untitled #86
 
Bara för att jag gillar att shoppa billigt, innebär det inte att jag inte drömmer mig bort ibland. Jag hittade dessa kappor som jag tycker är så fina. Neutrala och stilrena färger är helt enkelt svårslaget. 
 
Mitt dyraste plagg jag äger är en rosa jofama jacka som är värd ca 2300 kr i nypris tror jag. Jag lyckades dock fynda min på 70 % rea! Den har några år på nacken men är fortfarande väldigt välbehållen och jag bär den då och då. Nu var det dock ett tag sedan. 
En blommig kjol muntrar upp en hel dag
 
Den här bedårande kjolen fyndade jag i Prag för cirka 40 kr och nu, ett år senare i Gdansk, kom den äntligen till användning. Jag tycker mönstret är helt fantanstiskt, inte sant? ♥ Blommorna i bakgrunden gör ju inte det hela sämre..
 
Godmorgon måndag! Hoppas ni mår bra. Jag har mått lite sisådär på sistone då min farfar ligger på sjukhus, men jag försöker hålla humöret uppe som jag vet att han vill. Idag är det plugg och jobb som gäller. Jag ska bland annat fota testagramboxen och skriva en artikel för ett bloggsamarbete. Kul!