Loddo-boxen i september
 
Det var verkligen ett kärt återseende att få hem Loddo-boxen efter ett litet sommaruppehåll. Månadens box bjuder på både mat och nyttigt snacks, välbehövliga hushållsprodukter och ljudboksläsning.
 
Månadens box innehåller:

• Quinoa Nut Crunch bar från Nutrilett (22,90:-) - En glutenfri bar som innehåller quinoa, hallon, nötter och mörkchoklad. Hur underbart låter inte det? Perfekt mellanmål snacks när man är på språng.

 • Soppmix röd linssoppa från Yelli (27:-) - Den här produkten blev jag riktigt glad över eftersom jag älskar att laga mat. Jag har inte tillagat denna än, men väldigt smart koncept att soppan är halvt färdig.  

 •  Softlan Complete Care (29:-) - Detta sköljmedel doftar underbart gott och kommer göra mina kläder supermjuka.

 • Ekologisk och naturlig läsk från Elya (18:-) - Denna läsk innehåller nästan hälften så lite socker som en vanlig läsk och är helt fri från konserveringsmedel. Den var förvånansvärt god! Väldigt roligt att få prova denna.

 • Colgate Sensitive Pro-Relief Tandkräm (32:-) - Tandkrämen lindrar ilningar i tänderna. Om man har ett känsligt tandområde kan man applicera denna tandkräm på fingertoppen och sedan massera försiktigt på det berörda området. 

 • Tvättduken Colour Cather som förhindrar missfärgning (25:-) - Genom att lägga den här tvättduken i varje tvätt så förhindrar man missfärgning. Positivt att slippa behöva sortera tvätten. 

• Nextory rabattkod 30 dagars kostnadsfritt abonnemang (199:-) - En rabattkod som gäller en månad på ljudböcker och e-böcker. Man kan enkelt ladda ner och lyssna i smartphonen eller surfplattan. Jag måste erkänna att den här var boxens besvikelse, med tanke på att den utgör boxens huvudsakliga värde. Om man prenumerar på en box tänker man att man ska få ta del av sådant som andra normalt sätt betalar för, men alla studenter kan redan få 45 dagars gratis Nextory och övriga kan få 14 dagar gratis. Många bloggare delar också ut gratis 30 dagars abonnemang här.

 I övrigt är jag väldigt nöjd. Boxens värde 353:-. Vill ni motta en sådan här box till ett pris av 99 kr/månad, klicka HÄR. :)

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress