Smidig datorväska och vindtät tunn träningsjacka / Cykelkraft
// I samarbete med cykelkraft.se //
 
 
Hej på er fina ni! I detta inlägg tänkte jag visa upp några produkter jag klickat hem från Cykelkraft.se. De inriktar sig på cykling och träning och har allt mellan himmel och jord inom dessa områden. Allt ifrån däck, cykeldatorer och kosttillskott till underställ, solglasögon, träningsmaskiner och stödhjul. Kanske inte minst - cyklar! Jag valde att klicka hem en tunn vindtät jacka som jag kan ha med mig på resor, när jag cyklar och springer. Sedan valde jag en datorväska som är perfekt att packa i på resan och även är anpassad för att kunna ha på cykeln. 
 
 
Denna jacka från Endura är i skön, tunn kvalité och skyddar mot vinden. Den är försedd med flera synliga reflexer och har god ventilation. Den härliga färgen gör att ingen knappast kan missa en. Ett minus för den missvisande beskrivningen av färgen och bilden av en rosa jacka som sedan visar sig vara allt annat än rosa enligt alla jag frågat. Men jag tycker denna färg är otroligt snygg med som tur är. 
 
 
Denna datorväska från Skeppshult är både stilren och funktionell. Den har plats för en 15" dator och bjuder på flera behändiga förvaringsutrymmen där man får plats med mobil, kartor, matlåda, vattenflaska, böcker och annat! Den har dessutom ett pakethållarfäste så att man kan fästa den tryggt på sin cykel. Väskan känns förvånansvärt kvalitativ och hållfast för att vara så billig. Det känns väldigt tryggt att förvara sin dator i den.