Interlaced influencers / hitta samarbeten
// I samarbete med Interlaced.in //
 
 
 
Som ni säkert vet har jag bloggat i över tio år och samlat på mig en hel del erfarenhet av samarbeten med företag. Det har resulterat i både positiva och negativa erfarenheter. Oftast får man själv höra av sig till företagen, pitcha sin idé och sälja in sig själv. Oräkneliga mail skickas fram och tillbaka, och samarbetet utformas oftast utan någon tydlig struktur. Det är upp till en själv att leta efter potentiella samarbetspartners och blott en liten andel utmynnar i ett samarbete. Jag har haft turen att ha en förmedling jag varit med i där jag kunnat ansöka om uppdrag, men sedan de la ner för drygt ett år sedan har jag famlat i ett hopplöst tillstånd på samarbetsfronten och längtat efter en förmedlare..
 
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Interlaced Influencers är min givna plattform - på Interlaced Influencers nya marknadsplats möts influencers och ledande varumärken för att göra upp om samarbeten och stärka sina marknadssegment. Jag som influencer tjänar pengar på att blogga och instagramma om sådant jag intresserar mig för, samtidigt som företagen ökar antalet kunder, stärker sin konkurrenskraft och sitt engagemang. Interlaced Influencers är den magiska spindeln bakom nätet som hjälper oss att hitta på varandra. De planerar kampanjer och ger vägledning från idé till färdig publikation, jagar nya spännande annonsörer, korrekturläser och sköter den ekonomiska aspekten - allt det där man själv inte vill ägna tiden åt. 
 
Jag rekommenderar er att bli medlemmar om ni är aktiva på sociala medier och gillar att samarbeta med företag och dela med er av fina inspirationsbilder. Alternativt om ni själva har ett företag och vill nå ut till specifika målgrupper. Den digitala världen har verkligen en förmåga att åstadkomma stora resultat med små medel..
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress