Lyxiga speglar från Bgafotobutik
// I samarbete med bgafotobutik.se //
 
Jag älskar verkligen att inreda med speglar och tycker det ger ett stilrent och harmoniskt intryck i hemmet. I det här inlägget tänkte jag tipsa om speglar från bgafotobutik.se, som bjuder på ett gediget och varierande utbud för utpräglade spegelälskare, såväl som för den som bara vill köpa en enkel, funktionell spegel. Hur bra låter inte det? 
 
Det jag gillar mest med speglar är att de får rummet att utstråla en känsla av öppenhet, och att de genom sin design kan lyfta interiören till en ny nivå. Speglar kan ju fylla den funktionen att de antingen är funktionella, lyxiga eller klassiska - eller så kan en enda spegel inneha alla dessa egenskaper! 
 
 
Över 500 speglar finns i deras sortiment
 
I hallen är hallspegeln en viktig inredningsdetalj. Här föredrar många en stor helkroppsspegel så att man kan checka av hur man ser ut innan man går ut/när man kommer in. För mig, och säkerligen för er med, är detta närmast ett måste. Hallen är ofta mindre än övriga rum och här ger spegeln en välkomnade känsla och en rymd till rummet.
 
Spegeln i sovrummet ger ett behagligt ljus och är en avgörande inredningsdetalj för många, såväl som en praktisk hjälpreda när man ska sminka sig och klä på sig. Jag har en rund spegel med vacker dekor ovanför mina byråer och det lurar ögat att tro att rummet är större än vad det egentligen är. Att investera i speglar är en billig metod för att förstora rummet.
 
Oavsett vilken typ av spegel man söker finner man detta hos bgafotobutik.se, och många speglar går även att måttbeställa. Den senaste tiden har jag varit extra förtjust i speglar med ramar i guldnyans, tjocka såväl som diskreta ramar. Jag skulle även vilja ha en spegel med belysning, vilket jag såg att de erbjuder i sitt sortiment. I kombintion med fina ljusstakar, kuddar, tavlor, blommor och andra inredningsdetaljer tror jag att det kan bli riktigt lyxigt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress