Outfit från Palma
 
Här får ni se en outfit som jag bar i Palma <3 Jag älskar verkligen kombinationen ljusa jeans och magtröja. Tröjan fyndade jag på Röda Korset för 30 kr och väskan fick jag av min pojkvän på Lanzarote. Jeansen är ett gammalt fynd från Lindex sommarrea, 40 kr(!). Mamma knäppte även av lite bilder på denna outfit så kanske dyker det upp fler bilder.
 
Jag har haft mycket att stå i på senaste tiden då jag har ökat min studietakt med 30 % sedan slutet på mars. Just nu läser jag biologi och skriver labbrapporter vilket är lagom roande. Sedan har jag nannyjobb, jobbet som editor/skribent och andra sidoprojekt. För närvarande har jag fyra samarbeten att färdigställa till exempel. Sedan ska jag klämma in träning i schemat, umgänge, mina farföräldars dödsbo som ska rensas/säljas, en och annan tur till Stockholm. Mitt i allt vill jag njuta lite av den härliga våren också. Jag tycker jag mår bra trots allt och många av mina åtaganden glädjs jag enormt åt, även om det blir kaos i hjärnan ibland hehe.
 
Jag menar inte på något sätt att få det att framstå som att jag har mer att göra än andra, men min stresstolerans är inte så hög efter min utmattning som jag lidit/lider av så därav är detta mycket för mig. Vilket jag tror ni förstår ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress