Prisvärda maskeraddräkter hos Partykungen
// I samarbete med partykungen.se //
 
Har jag några maskerad- eller festälskare här mån tro? I detta inlägg tänkte jag tipsa om Partykungens breda och billiga utbud av maskeradartiklar. Maskeradkläder lämpar sig ju inte bara på Halloween, utan även när man har någon form av temafest, oavsett om det rör sig om en födelsedagsfest eller firmafest. Snart nalkas även studenten för många ungdomar och då kryllar det av studentskivor med olika teman. Djurtema, yrkestema, seriefigurtema, filmtema.. Listan kan göras lång. Har ni något drömtema på en fest? 
 
Hos Partykungen hittar man sin prisvärda maskeraddräkt som både kommer få åskådarna att häpna av förvåning och dra på munnen av skratt. Även den som önskar gå loss på tillbehör, peruker, rekvisita och maskeradsmink har hittat helt rätt. Här ovan har jag satt ihop ett collage med några maskeraddräkter jag fastnade lite extra för och som jag skulle utsmycka mig med om det vankades maskerad. Det populära barnprogrammet bananer i pyamas minns jag så tydligt och att iklä deras dräkt vore väl lite av en dröm för barnet i en. Likaså att vara Askungen, den fina hjältinnan som får uppleva skönhet, dygd och trolldom till sist.. Även att vara sjuksköterskan som är omvårdnadsexperten på festen, eller varför inte kliva rätt in som pirat och ta över (plundra) hela festen med sin charm? 
 
Det är bara fantasin som sätter gränser.. Fördelen med att beställa hos Partykungen är att de har ett väldigt stort utbud och konkurrenskraftiga priser. Dessutom är leveransen billig och snabb, vilket gör att man inte behöver ha så lång framförhållning. Kanske bäst av allt - de besitter expertkunskap när det kommer till fest och maskerad.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress