Sätt piff på förhållandet / dejting
// Inlägget är i samarbete med Mazily.se //
 
Som ni säkert vet är jag i ett förhållande sedan några år tillbaka och är lyckligt lottad över att ha hittat någon jag vill spendera mitt liv med. Det trodde jag aldrig när jag började dejta. Jag tycker det är viktigt att ge varandra uppskattning och bekräftelse som stärker bandet emellan, men också på ett individuellt plan. Att bekräfta den andres styrkor och ha överseende med svagheter, men samtidigt uppmuntra till att jobba på dem. Att ha gemensamma intressen som man kan ägna livet åt och glädja sig över, men också skilda intressen så att man behåller ett "jag" i förhållandet och kan vidga varandras perspektiv. 
 
Hur bibehåller man förhållandet roligt när vardagen kickar in? Det är så lätt att fastna i ekorrhjulet och inte göra några avsteg från tillvaron förutom den där sommarsemestern man bokade in för ett halvår sedan, men faktum är att man kan göra tillvaron roligare som par med små enkla medel.
 
Mina tips: 
 
♥ Bestäm att laga en överraskningsrätt till varandra en gång i månaden - gärna ett nytt recept som du tror din partner kommer älska! Om ni inte gillar att laga mat - laga mat tillsammans så blir det roligare!
 
♥ Utmana varandra i frågesportsprogram. Helt utan prestige, utan bara för underhållningens skull.
 
♥ Hitta en serie eller ett program ni kan följa tillsammans. Jag och min kille följer periodvis flera program vilka vi kan diskutera och ha kul åt. 
 
♥ Anordna en riktig biokväll hemma med var och ens favoritsnack, mysiga tända ljus, stäng av ljudet på telefonerna som om det var en riktig bio.
 
♥ Hitta på saker utanför hemmet! Ta med picknick till en park (perfekt nu i vår!), gå på museum, besök festivaler såsom bak- och chokladfestivalen, besök fina utsiktsplatser, naturvandra i skogen, gå på helgmarknader, ta tåget till närliggande städer och utforska deras glassutbud! 
 
Det behöver inte kosta pengar att ha roligt tillsammans. Kanske finns det några singlar här som gillar att hitta på roliga saker tillsammans med en partner. Då vill jag tipsa om nätdejtningstjänsten Mazily där du kan träffa singlar som också gillar film, matlagning, musik, och kultur i största allmänhet. Helt gratis. Jag har nätdejtingen att tacka för att jag fann min största lycka i livet. <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress