Vitaminsprayer - A to K
I samarbete med Loddo.se och AtoK.se
 
Jag har fått hem dessa vitaminsprayer från A to K för att testa på och recensera! Vitaminsprayerna optimerar intaget av vitaminer och mineraler utan att man behöver svälja stora tabletter eller dricka vatten. Senast idag svalde jag en magnesiumtablett med vatten och fick upp den i halsstrupen en timme senare helt upplöst av pulver, så gissa om jag är glad över detta nytänkande! 
 
Dessa finns i tre olika varianter:
 
Defence innehåller Vitamin C + D samt Zink. Dessa bidrar till immunsystemets funktion. Den innehåller även vitamin B12 och folsyra som minskar trötthet. 
Care innehåller Biotin + Vitamin A samt Selen. Dessa har en positiv inverkan på hud, hår, naglar och slemhinnor. Jag vet så många som äter Selen! 
Shine innehåller Vitamin D som är bra för benstommen och muskelfunktionen. I Sverige får vi ofta i oss för lite D vitamin under vinterhalvåret. Det är vanligt att drabbas av muskelsvaghet och trötthet som följd. Man har hittat samband mellan nivåerna av D vitamin i kroppen och depression/irritabilitet. Fördelen med detta spray är att det har en högre upptagingsförmåga än i tablettform.
 
Dessa vitaminspray har en god smak av svag mint och innehåller 30 dagsdoser per sprayflaska/15 ml. De finns att köpa på apotek och hos utvalda återförsäljare. Jag är nöjd hittils och tycker de är så smidiga! Jag kommer utvärdera resultatet om cirka en månad, det ska bli roligt.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress