En handdukstork ger vardagslyx
// I samarbete med badshop.se //
 
 
Fina sovrum i all ära, men det finns inte mycket som överträffar ett fräscht badrum. Det behöver nödvändigtvis inte vara dyra klinkers och handfat i äkta marmor, utan det är de små tillbehören som gör det. Jag älskar detaljer som bidrar till en stämningsfull känsla och simpla funktioner som sätter lite guldkant på tillvaron. Som till exempel golvvärme, eller bara en sådan sak som en handdukstork, som löser flera problem i en funktion. Hur ofta kliver man inte ur duschen på vintern och huttrar för att det blir så kallt? Hur ofta blir inte strumporna blöta för att det är slask ute? En varm handduk att vira runt sin kropp framstår då som rena rama lyxen.
 
Jag ska definitvt investera i en handdukstork framöver, och göra livet lite mer överkomligt i vinter. De finns i alla möjliga material och storlekar. Man kan välja vatten eller el som anslutning. Det bästa är att de bidrar till att värma upp hela badrummet och inte bara det som hänger på torkaren. Badrummen ovan är typexempel på hur jag vill att mitt framtida badrum ska se ut..
 
3-årsmiddagen
 
Jag och min pojkvän firade vår 3-årsdag i Riga och han bjöd ut mig till ett jättemysigt litet ställe. De hade inte så stor meny men det som fanns var väl utvalda rätter med bra råvaror. Jag har nog aldrig ätit en så stor hamburgare och fick verkligen kämpa för att få i mig den haha. Den var maxad med precis ALLT. Rolig och ganska god kombination med en honungsdipp som tillbehör!
Testagramboxen i augusti
 
Veckan kickstartades med att jag vaknade upp på söndag natt med ett fruktansvärt halsont. Jag tog mig igenom ett arbetspass på måndagen men sedan åkte jag hem och la mig raklång i soffan i princip. Det följdes av feber och en förkylning som inte verkar vilja hälsa hem än på ett tag. Jag är ändå positivt överraskad att jag har hållit mig frisk från januari då jag var sjuk senast. Förra året var jag sjuk säkert 4-6 gånger så detta är en bättring!
 
Min vecka har således inte varit så innehållsrik. Däremot anlände testagramboxen tack vare min mamma som så snällt hämtade ut den. Perfekt med cola när man är sjuk. Jag älskar proteinbarerna från Swebar så den kommer också lätt slinka ner. En positiv överraskning var ansiktskrämen från L300 som faktiskt är en kräm jag använder regelbundet och alltid behöver en till av!