Födelsedag / resa bokad
 
Ingen är gladare än jag, än att på min födelsedag kunna säga att jag åker till Palma om drygt tre veckor. Resan blir tillsammans med min mamma och syster. Vi var där hela familjen 2012 för att fira mammas födelsedag och det var helt underbart, en av de bättre semestrerna jag haft då vi bodde väldigt härligt till vid havet och med enastående utsikt.
 
Nu kommer gradtalet inte vara lika högt, men lika underbart för det. Palma är en levande stad som bjuder på bra shopping så jag ser fram emot att uppleva våren där. Vi kommer bo i Palma Nova som är en turistort lite längre bort. Jag ska visa er boendet sen. Nu ska jag fira min födelsedag med ett gympass tillsammans med en vän. :-) 
Pink flowers
 
Mitt bästa fynd den här vintern är helt klart denna fina blus. Jag hittade den på Lindex barnavdelning, 99 kr på ordinarie pris. Hur billigt? Blommigt + ljusrosa är jag väldigt svag för och kombinationen tillsammans är ju bara för ljuvlig. 
 
Den får följa med på nästa resa tänkte jag.. Som bär av om några veckor redan faktiskt. Var jag ska åka får ni veta i ett annat inlägg <3
Loddoboxen februari
 
Det är alltid lika trevligt att återse loddoboxen  och få ta del av välbehövliga och ofta goda produkter till hushållet. Februariboxen bjuder på ett trevligt innehåll som ni ser. Kanske hade jag önskat lite mer variation som jag vet att Loddo bjudit på i tidigare boxar. Något schampoo, en handkräm, musli, smaksättare, pasta, skorpor.. Listan kan göras lång. 
 
I tidigare boxar från Loddo har jag bland annat fått soppa med röda linser, doftljus till toaletten, tunnbröd, ansiktsmask, nötmix, proteinbröd, toalettrengöring, serum från Welada. Det är enligt min mening typexempel på produkter som man inte alltid testat tidigare och som är extra roliga att få. Men jag blir givetvis glad för allting.
 
Vätska i massor! Milkshake från Barebells kommer till nytta nu när jag kommit igång med träningen igen. LOKA Hallon är en ny smak och den var otroligt god. NoRR o8 har drycker i olika smaker som återställer vätskebalansen, den ska bli spännade att testa. Jag är inte så förtjust i svarta vinbär, men kanske är det godare att dricka?
Detta Smart Meal från Nutrilett slank ner i fredags efter min träning och var väldigt god. Dock nästan lite för tok för söt för att vara "nyttig", hehe. Kakorna är otroligt goda och även NUTCUP som innehåller härligt jordnötssmör och som kompletteras med en liten saltig kolaton. 
 
Tack Loddo för en drös med goda produkter! ♥