Loddoboxen februari
 
Det är alltid lika trevligt att återse loddoboxen  och få ta del av välbehövliga och ofta goda produkter till hushållet. Februariboxen bjuder på ett trevligt innehåll som ni ser. Kanske hade jag önskat lite mer variation som jag vet att Loddo bjudit på i tidigare boxar. Något schampoo, en handkräm, musli, smaksättare, pasta, skorpor.. Listan kan göras lång. 
 
I tidigare boxar från Loddo har jag bland annat fått soppa med röda linser, doftljus till toaletten, tunnbröd, ansiktsmask, nötmix, proteinbröd, toalettrengöring, serum från Welada. Det är enligt min mening typexempel på produkter som man inte alltid testat tidigare och som är extra roliga att få. Men jag blir givetvis glad för allting.
 
Vätska i massor! Milkshake från Barebells kommer till nytta nu när jag kommit igång med träningen igen. LOKA Hallon är en ny smak och den var otroligt god. NoRR o8 har drycker i olika smaker som återställer vätskebalansen, den ska bli spännade att testa. Jag är inte så förtjust i svarta vinbär, men kanske är det godare att dricka?
Detta Smart Meal från Nutrilett slank ner i fredags efter min träning och var väldigt god. Dock nästan lite för tok för söt för att vara "nyttig", hehe. Kakorna är otroligt goda och även NUTCUP som innehåller härligt jordnötssmör och som kompletteras med en liten saltig kolaton. 
 
Tack Loddo för en drös med goda produkter! ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress