Förhoppningar om 2018
 
Jag ser faktiskt fram emot år 2018 med stor förväntan. Det enda jag kommer sakna är att inte kunna umgås med min farfar. Förutom hans död var 2017 ett bra år på många sätt och jag gjorde många vinster som berikat mig. Jag sökte jobb och gick på mina första arbetsintervjuer, varav en ledde till ett jobb som nanny mellan mars-juni (är fortfarande anställd där men väntar på ett passande uppdrag). Jag började frilansa regelbundet som skribent och avancerade upp till editor och har lärt mig otroligt mycket om textproduktion och sökoptimering. Jag har förstått vilken gigantisk värld det finns på internet där folk tjänar pengar på reklam, reklam och reklam. Jag ökade min studietakt, fick ett utbildningskontrakt, minskade min sjukskrivning och har presterat goda resultat i flera kurser. Jag åkte på flera resor och fick se massa fina platser runt om i europa. Jag har behållt glädjen i träningen och gymmat regelbundet med undantag för ett längre uppehåll under höstterminen. 
 
 
Mina förhoppningar om 2018 
 
- Jag hoppas prestera fortsatt bra i mina studier och att den någelunda studieglädje jag fått håller i sig. Jag hoppas jag lär mig att koncentrera mig bättre och att min trötthet inte påverkar mig för mycket. 
 
- Min träning ska jag komma igång med nu så fort jag blivit frisk och jag längtar verkligen efter det. Jag har beställt ett par springskor från Zalando då jag kör löpträning eller intervaller på gymmet ibland. Eventuellt vill jag sätta upp ett mål och kanske springa tjejmilen. Hur kul vore inte det? Jag ska även börja simma då jag och min vän pratat om det i typ två år. Nu finns det ingen återvändo!
 
- Jag vill fortsätta utveckla mitt skrivande rent jobbmässigt och fortsätta jobba som skribent och editor. Eventuellt söka uppdrag från andra företag med eller fortsätta på nuvarande spår. Jag vill även skriva några debattartilkar. Mitt intresse för poesi och författarskap hamnar tyvärr i andra hand då jag sällan har möjlighet eller ork att trycka in det i schemat när jag skriver i mina studier och i yrket. Tyvärr.
 
- Det vore kul om jag hittar en familj i min nannyförmedling som jag kan få ett stadigvarande uppdrag hos. Många har dykt upp, men det måste vara i rätt område och så vill jag inte jobba i stan fram till midnatt till exempel. Rent ekonomiskt klarar jag mig, men det vore mer kul och berikande. Eventuellt kommer jag söka tjänster som personlig assistent med eller butiksbiträde då jag är nyfiken på det. Vi får se hur mycket jag hinner/orkar med haha..
 
- Resa står alltid med på min lista. Det är något jag behöver för att ekvationen ska gå ihop. Miljöombyte och nya intryck. Ljus. Lust. Vågor. Stadsliv. Palmer. Sand mellan tårna. Kultur. Mat. Jag ser fram emot min sommarresa tillsammans med min pojkvän och sedan ska jag till Gdansk med hela familjen i september. Hoppas även kunna klämma in fler resor. <3 
 
- Sparande. Något jag inte berättat på bloggen är att jag började investera på börsen i slutet av 2016 och det kom att växa fram som ett stort intresse under 2017. Jag ljuger inte när jag säger att jag kollar börsen i snitt 5-6 gånger i veckan. Jag ska fortsätta spara pengar i aktier och fonder och har satt upp ett sparmål för 2018. Så kul!
 
- Hålla mig frisk mer. Hur man nu gör det? Det får jag klura på. Äta mer apelsiner? Sova bättre? Umgås mindre med min väns tvååring hehe? Det sista kan jag inte avstå ifrån. Om jag ska dra lärdom av 2017 kan jag notera att jag var sjuk väldigt mycket. Det gör att man kommer av sig i rutinerna hela tiden och får "börja om". Nu har jag börjat föra statistik över när jag blir sjuk. Oftast är det i anslutning till efter en stressig period.
 
- Mitt intresse för matlagning och bakning har blivit åsidosatt lite under 2017. Även om jag förvisso lagat mycket mat hoppas jag kunna laga mer detta året. 
 
- Rå om bloggen och gärna lite mer än förra året. Jag tycker ju detta är så kul. Jag har två stadigvarande samarbeten som jag haft i ett år nu och får in något samarbete då och då, men jag känner ändå inte orkat "prestera" fullt ut på bloggfronten varken i mitt skrivande eller bildmässigt. Det beror ju på att jag har många andra sysselsättningar numera, men drömmen är att hitta en fin balans utan att någon del kommer i kläm.
 
- Utveckla mitt intresse för Secondhand, ekonomi och ekonomisk hållbarhet. Egentligen skulle jag vilja inrikta bloggen lite mer på det och inte bara lägga upp shopping utan även tips, guider med mera, hmm den får jag klura mer på.
stefani

Ditt hår är GOALS!! Hoppas du får ett fantastiskt bra 2018!!

Svar: Tusen tack :D
modeflicka.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress