Home / Lanzarote
 
Wow vilken resa! Nu är jag hemkommen från min semster på Lanzarote och jag har haft det helt underbart. Hemkomsten blev på gott och ont fördröjd ett dygn då planet vi skulle åka med hem fick tekniska problem och nödlandade i Paris för att bli kvar över natten. Gissa om jag blev orolig. Apollo inackorderade oss på ett fint hotell med all inclusive och sedan kunde vi flyga hem dagen därpå, än en gång något försenat och med mellanlandning för att tanka i Portugal, men allt blev bra tillslut.
 
Apollo har dock uppenbarligen brister både i sin kommunikation internt och gentemot sina resenärer. Vi hölls oinformerade största delen av tiden. Tur att man kan begära skadestånd som plåster på såren. Detta är första gången jag råkat ut för sådan här kraftig försening så jag har dock överseende med det.
 
Det blev bara en natt hemma för mig då jag åkte till min vän igår morse för att fira Miranda med dubbla barnkalas. Sedan blev jag kvar över natten. Så nu känns det verkligen skönt att vara hemma. Tyvärr börjar jag känna mig sjuk vilket inte är konstigt med tanke på helgens stress. Jag har massor av bilder att visa er från resan och från kalaset så håll tillgodo <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress