Massor av fynd från Buyersclub
Två duschcremer, en deo och ett skrubbsvamp. Ord. pris 69 kr.
Schampoo, balsam, body butter, skrubbvantar och neccesär. Ord. pris 99 kr. Dessa doftar så gudomligt gott! 
 
Som jag berättade för någon månad sedan i samband med Black Friday kom jag över den exklusiva shoppingsidan Buyersclub och gjorde flera kap då jag samlade på mig tillgodopengar genom värvningar till mina nära och kära, samt så fick man en gratis glossybox/manbox vid köp över 100 kr. Vilken kampanj va...?! :-)
 
Nu tänkte jag att jag skulle visa er vad jag shoppat därifrån. Jag har i stort sätt rensat ut hela min smink- och skönhetssamling för att ersätta med nya, färscha produkter. Allt i detta inlägg + fyra glossyboxar/manboxar till har jag bara lagt ut cirka 400 kr för tack vare mina tillgodopengar och buyersclub rabatterade priser. Jag vill påpeka att detta är inget samarbete, utan jag är bara väldigt nöjd med mina kap, deras koncept och service, jag fick till exempel extra tillgodopengar när de råkade dra dubbel medlemsavgift. Summan jag spenderat är inklusive medlemsavgiften (49 kr).
 
Maxfactor Falsh Lash Effect och Maybelline The Colossal Big Shot Mascara. Ord. pris 89 kr styck. En till mig själv och en till mamma! Väldigt nöjd med dessa. 
 Världens skönaste tofflor som min pojkvän fick i julklapp. Ord. pris 199 kr.
Puder och läppstift från Max Factor, läppstift från Revolution och ögonskuggepalett från NYC by Demi Lavoto. Ord. pris 79 kr, 99 kr, 29 kr och 49 kr. Jag är lite missnöjd med färgen på pudret, men annars är jag nöjd med läppstiften och ögonskuggorna.
BB cream 5 in 1 från Loréal Paris. Ord. pris 149 kr. Denna hade fått superbra recensioner! En ultralätt kräm som förvandlar huden och ger naturligt lyster utan foundation, primer etc. Den innehåller pigment-kapslar vilket gör att krämen anpassar sig efter hudtonen. Jag hade denna på nyår och ser fram emot att ha den igen.
Tre stycken Glossyboxar innehållandes duschcreme från Mitchell and Peach, Serum och ansiktskräm från Ole Henriksen, Eyeliner från Steve Laurant och en glitterkräm från Bang Beauty som kan användas på ögon såväl som kinder. Här kan ni se utförligare beskrivning av boxens innehåll. Jag fick även två Manboxar innehållandes detta. Såå braa produkter i båda boxarna!
Duschcreme från Löwengrip Care & Color. Ord. pris 59 kr. Denna ser jag mycket fram emot att testa!
Sist men inte minst, parfymerna Versace Bright Crystal Absolu, Versace Pour Homme och Juicy Couture Viva La Juicy. Ord. pris 475 kr, 410 kr och 349 kr. Jag hade inte doftat på dessa innan utan bara läst recensioner. Det föll väldigt väl ut, men är dock lite osäker på vad jag tycker om Versace Absolu..
 
Alltså förstår ni hur mycket jag har fått för 400 kr? Om jag hade köpt allting till ordinarie pris har jag räknat ut att det hade blivit 2998 kr. Ibland behöver man verkligen tajming och ännu mer tajming. Jag antar att jag inte behöver säga att jag älskar kampanjer och rabatter. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress