Paket från Luxplus
 
Jag har verkligen shoppat mycket i december och januari.. Jag har spenderat otaliga timmar på webbshopparna, men eftersom jag nästan aldrig köper sprillans nytt har jag kunnat unna mig med gott samvete. Dessutom har jag inte köpt nytt smink på flera år så det kändes som det var dags! I december hittade jag på sidan luxplus som erbjuder rabatterade priser på smink, kroppsvård och allt möjligt. Första månaden är gratis så tack vare det behöver man inte betala någon medlemsavgift om man säger upp medlemskapet inom gratisperioden.
 
Jag beställde en parfym till mamma i julklapp och häromdagen klickade jag hem detta ovan till mig. Mamma beställde även flera ton schampoo, balsam och solkräm kändes det som haha! Jag beställde också ett balsam som tyvärr inte kom fram men hoppas de kompenserar mig för det och skickar en ny. Jag betalade cirka 170 kr för detta ovan och är väldigt nöjd. Nagellacken är i perfekta färger och jag ser fram emot att prova läppglans-paletten, concealern och pudrena. Deo och handkräm (som jag är besatt av på senare tid) går alltid åt! I ordinarie pris hade jag fått lägga ca 400-500 kr. Har jag sparat pengar eller slösat pengar... Man får se det hur man vill! ;)
 
Jag befinner mig just nu på Lanzarote med min pojkvän, men hoppas ni uppskattar lite inlägg som jag gjort i ordning till bloggen <3 Helt sjukt att jag är inne på mitt åttonde år med denna blogg!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress