Vårt boende på Lanzarote
Vårt boende i Lanzarote var till vår belåtenhet. Inget extra ordinärt men en fräsch lägenhet med stor balkong och eftermiddagssol gör mig nöjd. Vi hade även lite havsutsikt. Hotellet var ett stort mysigt komplex, nästan som en liten by. Vi kunde lägga till halvpension eller helpension, men vi valde att inte göra det då maten sällan erbjuder något extra på trestjärniga lägenhetshotell. Vi är väldigt glada att vi inte lade till mat då våra restaurangupplevelser blev en del av resan och bjöd på många goda rätter.
 
Vi låg vid poolen 2-3 gånger och jag smörjde in hela kroppen en dag, det var varmt i solen men det blåste väldigt mycket vilket inte gav något ultimat poolväder. Jag är dock väldigt nöjd med vädret ändå då jag blir så trött när det är för varmt, och vi fick många härliga stunder i solen på uteserveringar.
 
Vi bokade resan via Apollo och betalade ca 5200 kr för oss båda, sista minuten. Då bokade vi cirka 4 veckor innan avresa. Vi sparade flera hundralappar på att ta buss från flygplatsen istället för transfer. Det gick väldigt smidigt då flygplatsen låg cirka 10 minuter ifrån semesterorten. Lite roligt att när vi hade checkat in och redan fått vårt rum anlände apolloresenärerna med transferbussen till vårt hotell och det blev lång kö i hela receptionen. Så transfer är inte alltid så smidigt och snabbt som man kan tro. :-)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress