Livehome.se - dofter, ljus och rengöring
// I samarbete med Livehome.se //
 
 
Inredningsprodukter i hemmet gör mycket för att skapa ett stämningsfullt intryck. Man spenderar stor del av sin tid i hemmet och därför är det viktigt att inreda med hjälpmedel som bidrar till balans i själen. Ljus, doftpinnar, tvålar, och rengöring är typiska medel man kan använda sig av för att åstadkomma den där känslan man vill åt, som gör fantasi av ens hem! I detta inlägg tänkte jag tipsa om e-handesbutiken Livehome.se som är specialister på just dessa. 
 
Oavsett om man söker efter ekologiska torrschampon, mjukmedel, rengöringsspray, handgjorda doftljus eller diskmedel med naturliga ingredienser, så finner man det här! I deras sortiment hittar ni en riklig tillgång på hållbara och populära varumärken, såsom Durance och Washologi för att nämna två. Dessa varumärken faller väl in på den som söker ekologiska produkter där tillverkningen kännetecknas av genuinitet och väl valda råvaror och där de magiska dofterna utgör närmast en grundsanning. 
 
Av märket Durance finner ni bland annat kuddspray med doft av bomull och mysk. Det är perfekt att spraya på kuddar och textil i sovrum och vardagsrum för att återställa fräschheten och skapa en mysig känsla. Om man är på jakt efter en gåva finns det lämpliga presentpaket som innehåller både doftljus och doftspray. 
 
Av märket Washologi finner ni bland annat det populära linnevattnet Längtan som blir ett måste mellan tvättarna när man väl börjat använda det. Det gör att kläderna får en behaglig doft mellan tvättillfällena och alltid upplevs nytvättade. Här har man även tänkt på naturen genom att endast använda naturligt extrakt. 
 
Med koden Wash15 så får ni just nu 15% rabatt på hela sortimentet hos Livehome.se. Hur bra är inte det? Som om inte det vore nog har de har snabba leveranser och gratis frakt över 499 kr...! Passa på att fynda produkter till hemmet som bidrar till ett härligt välbehag. :-)