Upp till stugan
 
En ny klänning som jag fyndade här om veckan efter att jag hade varit hos läkaren. Tror den kostade runt 50 kr. Det syns inte på bilden pg.a mitt hår som ska klippas snarast, men den har spets i fram med under bysten. Så fint. :-) Jag sitter just nu uppe i natten och ska strax krypa till kojs. Vill få lite regelbundenhet i uppdateringarna här. Om jag inte pluggar, jobbar, är i Stockholm eller med vänner så är jag mest bara trött och återhämtar mig från livet hehe. Imorgon åker jag och mamma dock upp till stugan i några nätter vilket ska bli så mysigt. Mitt älskade hälsingland, första sommaren då farfar ej är i livet... En gåva att ha fått ärva den platsen <3 
 
Lägg gärna till mig på instagram där jag uppdaterar nästan varje dag, rebeccacajsa. Imorgon ska jag faktiskt ha min första tävling där! :)
En lunch i Burgas
 
En liten lunch från i Burgas, som är Bulgariens fjärde största stad. En väldigt mysig stad med både strand och härlig lång shoppinggata med vackra hus. Jag tyckte dock inte att shoppingen var något vidare. Denna restaurang hette Hugos och var bara ett mellanstopp innan vi skulle äta middag lite senare. Tror detta här ovan kostade ca 88 kr för oss. Något som jag noterade på många restauranger var att det var fullt av personal även fast det var få kunder. Ofta stod de bara och hängde och pratade med varandra. Kanske tjänar företagen pengar på att ha många i tjänst? Typ något bidrag, eller så saknar de ekonomiskt tänkt helt haha..
Outfit / dyr rosolja
 
En outfit jag bar i Bulgarien när vi åkte till vackra Nessebar. Klänningen fick jag av min syster i julklapp, från H&M. Väskan är från Lanzarote. Ser ni de vackra blommorna? Dessa rosor kryllade det alltså av i bulgarien, även längs landsvägarna! Sedan förstod jag sambandet med att de har massa rosbutiker och att 80 % av all rosolja kommer ifrån bulgarien. Det krävs flera ton för att få 1 kg rosolja och den säljs till de flesta stora parfymhus för ca 130 000 kr/kg och används i parfymer för att doften ska bevaras längre på huden. 
 
Tragiskt när man tänker efter, att de kvinnor som plockar dessa rosor enbart tjänar 4,70 kr per kg de plockar och ungefär 100 kr på en dag. Värt att tänka på när man köper en parfym!