Hemkommen från Bulgarien
 
Hemkommen från Bulgarien sedan några dagar tillbaka och kastades rätt tillbaka in i verkligheten med plugg och jobb. ;-) Det här är andra gången i rad som vi blir mer än 3 timmar försenade med Apollo. Första gången i januari och nu igen från bulgarien. Jag är en ganska okomplicerad resenär och tänker "ingen skada skedd" men visst är det segt när man väl sitter på flygplatsen och väntar. Denna gång var servicen katastrofal och burgas flygplatspersonal kan knappast ha utbildats i kundbemötande. De stod bokstavligen i en grupp om sex stycken och gjorde narr av alla resenärer som kom fram och bad om hjälp. Mycket märkligt..
 
Hur som helst, vistelsen i Bulgarien var till belåtenhet. Kommer berätta mer sedan om hotellet och våra utflyktsresemål. Vi bodde i Sunny Beach men åkte på dagsutflykter till både Varna, Burgas och Nessebar, så det känns som jag har fått se mycket av landet! 
 
För att summera resan; halvdan service, galen trafik, underbart väder, sol och bad, glass och shopping, en uppsjö av rosor och blommor överallt. Framför allt, världens bästa sällskap! ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress