Pong / Examination
 
Vilken härlig helg jag har haft. I fredags åt jag och min pojkvän på Pong för att fira ett positivt besked. Jag är världens stoltaste flickvän hehe. Jag beställde in 15 bitars sushi och fick 50 % via the fork (tips!), vilket kap, och så fin uppläggning. Lördagen spenderades på Ikea dit vi konstigt nog gärna åker frivilligt och strosar runt trots lönehelg. Så mysigt tycker jag. :-) 
 
Idag har jag haft examination i Geografi. Det är en blandning av eurofori och utmattning att bli klar med en kurs som man lagt ner så mycket tid på. En total kraftuttömning men också en känsla av "äntligen!". Jag tror jag skrivit sammanlag drygt 60 A4-sidor sedan kursens början. Hoppas någon kunskap sitter kvar längre än till nästa månadsskift.
 
För första gången på väldigt länge känner jag inspiration i mina studier och bitvis är det väldigt intressant. Nu blir det någon dags utpustande innan jag ska sätta igång med biologin som började i måndags. Jag blir alltid väldigt trött efter en examination och behöver tid för återhämtning. Det är så jag klarar mig igenom stressiga perioder, men så är det väl för de allra flesta kan jag tänka mig..
Limited edition
 
I Palma fanns min favoritbutik Primark som vi besökte under två kvällar. Det låg i ett köpcentrum i utkanten av staden men tack vare gratis mobildata och google maps var det enkelt att ta sig dit med buss hehe. Det blev en del shopping både till mig själv och mina nära. Dessa skor bland annat, som kostade cirka 90 kr på rea. De blir snygga i vår och sommar med svarta eller ljusa jeans! 
Armonia Pizzeria in Palma
 
Vår första dag i Palma letade jag upp ett hak på Tripadvisor dit vi åkte och intog vår lunch. De var topp två av cirka 2000 restauranger. Recensionerna hissade deras pizzor till skyarna och de infriade verkligen våra förväntningar. Pizzorna smakade som italiensk pizza ska göra och inte som "pizzeriapizza" hehe. Perfekt tunn deg med knapriga kanter som jag gillar och mycket sälta. 
 
Vi delade alla tre på två pizzor, den ena med någon slags korv och den andra med tonfisk. Jag tror de kostade cirka 80-90 kr styck. Båda var goda tyckte jag. Ovanpå ringlade vi deras egengjorda chili-olivolja. Såååå barnsligt gott! Den lilla lokalen lämnade kanske en del att önska inredningsmässigt men det centrala läget var perfekt. Armonia Pizzeria y Cafeteria - lägg det på minnet om ni åker till Palma.