Rosa blus & ljusa jeans
 
Jag tänkte passa på och klämma in lite inlägg innan jag åker till Stockholm ikväll och tar helg. Det ska bli så kul, jag har med mig presenter från Palma till min pojkvän. Älskar alltid att ge presenter och extra roligt är det förstås när man shoppat utomlands. 
 
Här är en outfit som jag bar nere i Palma, här på en av alla ramblor. Blusen köpte jag på Teneriffa och den är en riktig favorit. Ljusa jeans har jag nästan aldrig så jag utmanade mig själv att ta med ett par sådana och jag trivdes väldigt bra i det. Dessa var raka i modellen nertill och jag vek upp dem. 
I all hast
 
Untitled #96
 
Hej kära vänner! Jag har haft fullt fokus på studierna sedan jag kom hem från Palma så därav har uppdateringen fått stryka med. Det närmar sig kursslut och då blir det extra intensivt. Jag läser för närvarande geografi vilket visade sig vara lika svårt som intressant, men äntligen är jag snart klar!
 
Jag satte ihop denna fina outfit som jag mer än gärna skulle bära när våren närmar sig. Nu ska jag strax iväg för att jobba några timmar. Skönt att det börjar ljusna så det inte är så mörkt om kvällarna längre.. 
Sanningar om mig
 
♥ Jag älskar att sova med tjocka, fluffiga täcken och sover mycket sämre om täcket är tunt!
♥ Jag sparar större delen av min inkomst.
♥ Jag har fått riktigt flyt i mina studier och går i tankarna om att läsa vidare.
♥ Jag är riktigt dålig när det kommer till att kolla klart på serier och slutar ofta mitt i en säsong.
♥ Jag kollar Aftonbladet och Expressen 20 + gånger per dag.