Pong / Examination
 
Vilken härlig helg jag har haft. I fredags åt jag och min pojkvän på Pong för att fira ett positivt besked. Jag är världens stoltaste flickvän hehe. Jag beställde in 15 bitars sushi och fick 50 % via the fork (tips!), vilket kap, och så fin uppläggning. Lördagen spenderades på Ikea dit vi konstigt nog gärna åker frivilligt och strosar runt trots lönehelg. Så mysigt tycker jag. :-) 
 
Idag har jag haft examination i Geografi. Det är en blandning av eurofori och utmattning att bli klar med en kurs som man lagt ner så mycket tid på. En total kraftuttömning men också en känsla av "äntligen!". Jag tror jag skrivit sammanlag drygt 60 A4-sidor sedan kursens början. Hoppas någon kunskap sitter kvar längre än till nästa månadsskift.
 
För första gången på väldigt länge känner jag inspiration i mina studier och bitvis är det väldigt intressant. Nu blir det någon dags utpustande innan jag ska sätta igång med biologin som började i måndags. Jag blir alltid väldigt trött efter en examination och behöver tid för återhämtning. Det är så jag klarar mig igenom stressiga perioder, men så är det väl för de allra flesta kan jag tänka mig..