Testagramboxen februari
// SAMARBETE //
 
 
Säg hej till februaris testagrambox! Turligt nog, så anläde denna box lagom till min födelsedag. Jag blev lite extra glad över innehållet då jag faktiskt inte har provat, eller ens sett vissa av produkterna tidigare. Bra betyg. Vad sägs om BUBS Chokskalle med fyllning av kola/banan, Caffe Verona från Starbucks, naturligt mineralvatten från Aqua d'Or Sparkles med smak av äpple & rabarber, Vinägrett med smak av Tomat & Ingefära från Druvan, och en massa annat roligt?
 
Vill ni också få hem en sådan här överraskningsbox för 99 kr/månad så klicka här. Jag såg att de fräschat upp sin hemsida och dessutom lagt till så man kan skriva/läsa recensioner om varje produkt i boxarna, helt enkelt vad andra prenumeranter tycker.
Boxens favorit blev denna ansiktskräm från L300. Den kunde inte komma mer lägligt än i denna iskyla! Den återfuktar ansiktet bra och går in i huden snabbt. Naturlig och parfymfri. 
Mineralvattnet från Aqua dOr var riktigt gott och smakade lite som läsk trots att det inte innehöll några kalorier. Energidrickorna har jag givit till mina nära och kära då jag oftast blir yr om jag dricker koffein och inte tycker det är så gott, men jag smakade en klunk från MONSTER och upplevde smaken betydligt godare än andra energidrycker jag smakat.
 
Boxens besvikelse blev vinägern från Druvan med smak av tomat och ingefära. En perfekt produkt att få hem för att testa vill jag betona, men produkten i sig blev jag besviken på då den hade väldigt konstig smak. Känns som det finns bättre smakkombinationer än tomat och ingefära haha. Jag gillar salladsvinäger så jag hade lite högre förhoppningar. :-)
Emilia Sjödin

Hm vilken spännande box! :)

ia

Tänk vad olika man kan tycka 😊.
Själv anser jag att vinägretten med tomat & ingefära var denna box största behållning 😃

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress