Ljud och bild hör samman
 
När man inreder sitt hem är det viktigt att tänka på flera aspekter. Funktionella såväl som estetiska. Vilken bit tänker ni mest på? Jag gillar den scandinaviska inredningsstilen med ljusa möbler och eleganta materialval, men samtidigt att blanda nytt med gammalt. Blommor, tavlor, kuddar, filtar, allt det gör så mycket för att skapa en mysig stämning i rummet. Att mixa med olika färger och nyanser kan verkligen ge ögat det perfekta intrycket, likaväl som speglar kan lura ögat att få rummet kännas större än vad det är.
 
Jag är nog mer intresserad av den del som rör konst och skönhet snarare än vad som avser funktionen. Det ena behöver ju dock inte utesluta det andra. Jag har alltid älskat bra ljud och bild till exempel eftersom jag gillar att kolla på tv, lyssna på musik och pyssla med bilder. Då är tekniken viktig. Det är faktiskt stor skillnad på ljud och ljud. Med tanke på hur mycket tid man faktiskt lägger ner det på är det inte konstigt om man efterfrågar god kvalitet. I den bemärkelsen är funktionen betydligt viktare. På samma sätt är mörkläggning jätteviktigt för mig i sovrummet, för annars blir min sömn så gott som utebliven. Men där är vi alla olika. Tur att det finns gott om valmöjligheter!
Loddoboxen i maj
 
Loddoboxen i maj blev en riktigt trevlig överraskning, i vanlig ordning! Toapapper från Serla, Fruktsoda från Nygårda, Proteinbar med gräddkola från Swebar.. Listan kan göras lång. Mina favoriter blev helt klart proteinbarsen som är perfekta som mellanmål när jag tränar. De var så goda och mättar bra tack vare den höga proteinhalten. 
 
Rekommenderar er verkligen att ansluta till deras prenumeration  här  om ni gillar att testa nya produkter för hushållet som man inte alltid upptäcker annars! Trevlig lördag ♥
Flower power mysdress
 
 
Hur fin är inte denna härliga mysdress? Hittade den på Cubus barnavdelning i vintras. Den var nedsatt 50 % men jag fick extra rabatt då jag hittade en gul oansenlig fläck (som smälte in bra i blomman) hehe. Vilket tur man har! Vad tycker ni om den? Oftast köper man ju enfärgade mjukisdresser och inte sällan mörka, därför kändes denna så upppiggande. Kram!