Testagramboxen i maj
 
Testagramboxen för maj har anlänt och bjuder på ett härligt sött innehåll som sätter guldkant på tillvaron. Pandy proteinchokladen med smak av karamell och havssalt, samt naturdiet, är helt sockerfria vilket jag uppskattar. Kommer definitivt spana efter Pandy Protein i fortsättningen, så god choklad! Och hallonsoda med mindre socker är ju toppen! 
Rosa klänningar <3
 
Jag har fyndat så mycket fint på Secondhand de senaste veckorna. Säkert upp emot 15-20 plagg.. När sommarkänslorna vaknar till liv kommer mitt sug efter att shoppa också konstigt nog. Särskilt somriga klänningar och toppar går hem. Har nog blivit minst 6 nya klänningar. Men jag skyller på att jag handlar så billigt så det är okej hehe. Den prickiga kostade 59 kr och den rosa 85 kr. Den rosa var helt ny med prislappen kvar från Nelly.com.
Pasta / barnvakt
 
Det blev en härlig lunch på stan i helgen bestående av pasta och hamburgare. Wow så gott. Var länge sedan jag åt det. Sedan åkte jag och min pojkvän till hans kusiner för att vara barnvakt, det var verkligen kul och mysigt. Hur mår ni? Nästa vecka åker jag till Bulgarien så jag är lite smått stressad att få ihop det med plugg och jobb dessförinnan, men det kommer gå bra.
 
Ska visa er hotellet också tänkte jag <3