Zlantar - få koll på din ekonomi
// I samarbete med Zlantar.se //
 
 
I dagens konsumtionsamhälle är det viktigare än någonsin att ha koll på sin ekonomi. Det minskar inte bara den ekonomirelaterade ångesten utan ökar också på sikt pengarna i plånboken. Alla vet nog känslan av att bläddra igenom kontot och fullkomligt undra var alla pengar har tagit vägen! Nu är det slut på det. Jag har laddat ner Zlantars app som ger mig god översikt över ekonomin.
 
Här kan jag se vad jag har för inkomster och utgifter varje månad, se hur mycket pengar jag lägger på ett specifikt område, göra en budget för de vanligaste utgifterna och se hur den följs, samla alla konton på samma plats, ha koll på alla mina avtal/abonnemmang och jämföra gentemot andra. Varje månad har jag även chansen att vinna en betald räkning! 
 
Det är så vanligt att kontrolleras av sin ekonomi, istället för att ha kontroll på den. Det är inte alltid stora inkomster som gör en rik utan snarare små och genomtänkta utgifter. Så många människor som tänker att de vill tjäna mycket pengar, men som inte vet hur man behåller dem. Med denna app blir det enklare att nå sina ekonomiska mål. Vill ni också prova på den gör ni det gratis, här för Appstore  och här för Google Play.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress