Toppar från Secondhand
 
I veckan åkte jag och mamma på en secondhand-runda. Det var riktigt länge sedan så det var kul. Jag hittade bland annat dessa två fina toppar, för 60 och 40 kr styck! Alltid lika roligt att fynda ♥
Oktoberboxen Testagram
 
Synd att jag inte är något fan av energidricka, annars hade oktoberboxen från Testagram passat mig som handen i handsken! Som tur var innehöll den ju även andra nyttigheter, och onyttigheter. Älskar Twix White men äter inget godis just nu så får se hur det blir med den hehe. Får visserligen äta på lördagar om jag vill men har nästan börjat undvika det också då jag hittat så mycket bra sockerfria alternativ. Men just denna kanske slinker ner.. :-)
Första steget till en lyckad Halloween - Coolstuff.se
I SAMARBETE MED COOLSTUFF.SE
 
 
Bilder från Coolstuff.se
 
Oktober utmärker sig på många sätt, det blir betydligt kallare utomhus och alla färgglada löv faller av träden. Behovet av filtar, ljus och varma soppor ökar markant. Många förknippar oktober inte minst med Halloween, som nalkas om några veckor. Har jag några halloween-eller maskeradälskare här mån tro? I detta inlägg tänkte jag tipsa om Coolstuffs utbud av hallowenkläder och tillbehör. När inbjudan dimper ner i lådan med ett maskeradtema uppstår plötsligt bekymret vad man ska klä ut sig till. För Halloween blir ju betydligt roligare om man klär ut sig eller använder dekorationer. På så sätt kan man skapa den där stämningsfulla skräck-känslan som man vill åt.
 
Halloween härstammar faktiskt från den keltiska festen "Shamhain". Irländare tog seden från USA och i kombination med egna traditioner bildades sedan traditionen Halloween såsom vi känner igen den. Detta är en högtid för unga såväl som gamla, och vanliga inslag är bus- eller godis, orange pumpor i dussintal och inte minst maskeradfester. Det är också vanligt att göra snacks som ser ut som avhuggna fingrar eller en god bål som föreställer blod.. 
 
Hos Coolstuff hittar ni det ni söker för Halloween oavsett om ni bara är ute efter en peruk, dekoration såsom spindelnät, skelett eller blodiga dekorationstyg, eller en komplett halloweenoutfit. De har även ett stort utbud av sminkprodukter vilka man kan använda för att skapa sårnader och defekter i ansiktet och över kroppen. Det är smidigt att lägga en beställning och frakten är gratis över 499 kr. Vad sägs om att vara en Clown zombie, en bacon, FBI-polis, en gotisk nunna, shrek eller en kirurg..? Det är bara fantasin som sätter gränser och en sak är i alla fall säker - vad ni än väljer så kommer era vänner sannolikt både häpnas av skräck och brista ut i skratt av era utstyrslar. Det är första steget till en lyckad fest. :-)