Prisvänlig kvalité i sovrumsmiljön - Furniturebox
// I samarbete med Furniturebox.se //
 
Hur inreder man bäst ett sovrum? Det är nog en fråga som många har ställt sig otaliga gånger. Det är en svår balansgång att skapa ett behagligt, lugnt intryck som man är tillfreds med både vid sänggående och uppstigning, utan att det är för intetsägande eller opersonligt. Jag tycker färgen på väggarna är särskilt viktig. Blått och grått sägs skapa lugn medan grönt sägs ge energi. Just nu är jag inne på ett färgtema i grått, beige, brunt och mörkgrönt.
 
Jag tror inte jag är den enda som tycker att man får en bättre översikt när man handlar saker online till hemmet. Då kan man skapa collage samtidigt, jämföra färger, filtrera sökningen, se den exakta summan när man lägger allt i varukorgen. Jag gillar furniturebox särskilt mycket då jag upplever att de har ett brett utbud till förfogande samtidigt som de är mer prisvänliga än andra möbelvaruhus och ändå lyckas de bibehålla kvalitén som ett utmärkande drag. De har inte bara möbler utan också inredning.
 
Furniturebox kontinentalsängar har jag hört mycket positivt om. Det är något jag kommer investera i i framtiden. Dubbla madrasslager som ger ökad komfort skulle jag säga är det säkraste kortet för att skapa en extravagant sovrumsmiljö. Det är så viktigt att sova bekvämt. Därtill kan man addera en taklampa som ger ett fint blickfång till helheten, och en pampig spegel, gärna med ram. Vill man ha mjuka former i sovrummet kan man välja en rund spegel. Vissa menar att man inte ska ha en spegel i sovrummet, särskilt inte så att man ser sig själv från sängen, men för många har de blivit en viktig inredningsdetalj i kombination med att de bidrar till ett djup i rummet. Dessutom fyller de ju en funktion när man speglar sig på morgonen och kvällskvisten. Sist men inte minst uppfyller dekorationskuddar och filtar ett primärt syfte i sovrummet, något det finns gott om hos furniturebox. Om man vill inreda enligt Feng Shui rekommenderar jag naturliga textmaterial.