Livets mirakel - helg med barn
 
Jag har spenderat en hel helg med dessa underbara barn. Vi har myst och busat och ätit mängder med vattenmelon. Det är inte det lättaste att få bilder på en vild treåring, men lilla Mirabelle som inte börjat gå än har svårare att komma undan.. Älskar dessa ungar så mycket och saknar dem så fort de åker! De är både fina, snälla, roliga och gosiga  - och får mig att känna lycka.
 
Miranda är så imponerad av allting i sin omgivning och inspekterar varje detalj i hemmet med stor förtjusning. Alltifrån den fula träpallen till den skrikiga ljusblåa spikmattan är "fiiin" i hennes ögon. Hon säger tack hela tiden och förlåt innan hon ens har gjort något. Hon ser alla i sin omgivning och utesluter ingen från att leka med henne. Jag känner igen mig i henne som redan är så klädgalen för sin ringa ålder.. Hon är så uppmärksam att hon berömmer mina klänningar och frågar "var köpt den då?". Jag smälter!!
 
Mirabelle är inne i perioden då hon äter och fingrar på allt. Vare sig det är sladdar eller betalkort så ska de in i munnen med stor övertygelse. Hon söker sig till ens famn och gillar att snusa in huvudet i ens tröja men också att krypa omkring på golvet i en väldig fart, allra helst i bara blöja. Hon har humor och man märker när hon är på bushumör. Då far hon runt i soffan och gömmer sig i kudden, skrattar och tittar på en med sin busiga blick. Hennes skratt är som balsam för själen. När du blir tonåring och jag blir ointressant lovar jag att alltid minnas din bebismjuka hud och värme när du vaknade på natten och kröp tätt intill mig. Sökte min omfamning. 
 
Tack för ni finns i mitt liv och för att jag får vara en trygghet för er. ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress