Bratislava i Slovakien
 
Som ni vet gjorde jag en liten Europa-tripp i mitten på oktober tillsammans med min pojkvän. Vi åkte tåg och besökte flera europeiska huvudstäder. Sista anhalten var tänkt att vara Wien därifrån vi skulle flyga hem, men som av en slump upptäckte vi att Bratislava (Slovakien) bara låg ca 6 mil från Wien så sista dagen bokade vi en buss dit och åkte sedan därifrån direkt till flygplatsen i Wien.
 
Det blev verkligen ett otippat, men ack så uppskattat resemål. Det första som slog mig var hur fint allting var, till och med promenadvägen från busstationen in till gamla stan var som en fin allé med vackra blommor och träd längs vägen. Det var perfekt vårväder och gamla stan välkomnade oss med den magnifika byggnaden på sista bilden. Vi hann både göra sightseeing, äta hamburgare, glass och shoppa i ett av deras köpcentrum.
 
Bratislava är ett resmål jag verkligen rekommenderar till er som vill besöka en lite mindre, men väldigt fin mysig stad. Jag tror jag kommer återvända dit. Ett plus i kanten att det är billigt. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress