Jul i Malta / Sjuk..
 
Hjälp vilket december jag har haft. Jag åkte till Malta förra söndagen tillsammans med min pojkvän men resan blev inte riktigt som planerat då jag blev sjuk några dagar innan avresa. Väl på plats hoppades jag kurera mig fort men istället blev jag mycket sämre med ögoninflammation, halsfluss etc. Vi gjorde lite utflykter ändå och jag är glad att jag åkte då jag uppskattar all ledighet tillsammans med min pojkvän. Vi besökte bland annat den mysiga lilla ön Gozo, åkte till en julmarknad i Rabat, besökte partyorten St Julians och strosade runt i Valetta. Jag blev mest imponerad av Valetta som var så himla mysigt med all julbelysning och all fin, gammal arkitektur. Det var otroligt mysigt och jag vill gärna åka tillbaka dit. 
 
Det slog mig att detta är första resan jag åkt på någonsin utan att ha känt en enda doft, lukt eller smak under hela resan. Jag har alltså ätit ute till lunch och middag varje dag utan att känna någon smak och gått genom röklukt och parfymavdelningar utan att känna någonting. Det är ju standard vid förkylning, men det blir så uppenbart när man är utomlands då doft- och smaksinnet faktiskt är en del av upplevelsen haha. Märkligt!
 
När jag kom hem åkte jag direkt till närakuten och fick bra hjälp. Till min förvåning hade jag fortfarande feber och nu efter 14 dagar har den ännu inte försvunnit så eventuellt måste jag söka vård igen. Jag hoppas det vänder snarast..
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress