Pink pants
 
Jag har inte inhandlat nya byxor på säkert ett år då jag mest handlar Secondhand och då hittar jag oftast överdelar. Så när jag var på Madeira gjorde jag slag i saken och inhandlade tre par nya byxor. Bland annat dessa rosa kostymbyxor från Stradivarius. Jag tänker att de kan vara snygga när man vill känna sig kvinnlig och stilren <3 Vad tycker ni? 
 
Efter min hemkomst har jag nu två intensiva veckor framför mig med flera jobbpass, lämna in en skoluppgift, ha slutprov i min kurs, möte med min studievägledare, besök hos Nisse som jag inte träffat på över ett år, fira Miranda, vara barnvakt åt min pojkväns kusiner, besöka tandläkaren och kolla upp mina visdomständer, träna, lägga upp flera samarbeten på Instagram och planera foton, ja.. Lite allt möjligt helt enkelt haha.
 
Allting började igår med läkarbesök och idag har jag varit på inskolning med tjejen jag sitter barnvakt åt. Det var riktigt kul faktiskt. Det var meningen att jag skulle gå iväg ett tag för att plugga, men det var så mysigt där så jag stannade kvar istället och pluggade medan de sov. Det gick bra. Ett frö har planterats i mitt huvud om barnomsorg kanske kan vara något att utbilda sig inom..
iL Vivaldi
 
Vi åt väldigt mycket god mat från alla möjliga matkulturer, på Madeira. Av en ren slump hamnade vi på denna fantastiska restaurang här ovan som var i en sekelskiftsbyggnad med takkronor i varje rum och ljuvliga stuckaturer i taket.. Vi var inte direkt klädda för finmiddag men vi blev fint mottagna ändå och fick stolarna utdragna. Jag åt risotto för första gången och någon svamp med ost på som var en helt förträfflig kombination.
 
Tips att använda The Fork när ni reser då det finns massa rabatter på restauranger och så kan man boka in tid, vi fick 40 % på flera ställen (tack vare min pojkvän som ordnade allt).
Home from Madeira
 
Så var jag hemkommen från vackra Madeira - en riktig oas för mig som gillar grönska och blomster. Vi bodde på ett fint hotell med en helt ljuvlig frukost och närhet till det mesta. Värdet var som en svensk försommar med 18-20 c. Det blev mycket avkoppling, bad i inomhuspoolen (lite för kallt i utomhuspoolen), god mat och shopping, men också två utflyker. En utflykt bestående av tre "sevärdheter", med bland annat en grotta och utsiktsplats. Den andra utflykten var upp på ett berg där det fanns en helt ljuvlig botanisk trädgård. 
 
Jag hade inga speciella förväntningar på vår resa men jag blev positivt överraskad. Landskapet var så fint och bakom varje hörn fanns en enastående utsikt, en dal eller ett gigantiskt berg. Vägarna kryllade av broar med stup under. Lite läskigt faktiskt hehe. Hur som helst vill jag gärna återvända.
 
Bilderna ovan är tagna i Presidentens trädgård, som var en populär sevärdhet inne i Funchal. Inträdet kostade 1 euro och framför det rosa huset stod vakter för att se till att ingen obehörig kom in. Ni kan skymta det på sista bilden <3