Home from Madeira
 
Så var jag hemkommen från vackra Madeira - en riktig oas för mig som gillar grönska och blomster. Vi bodde på ett fint hotell med en helt ljuvlig frukost och närhet till det mesta. Värdet var som en svensk försommar med 18-20 c. Det blev mycket avkoppling, bad i inomhuspoolen (lite för kallt i utomhuspoolen), god mat och shopping, men också två utflyker. En utflykt bestående av tre "sevärdheter", med bland annat en grotta och utsiktsplats. Den andra utflykten var upp på ett berg där det fanns en helt ljuvlig botanisk trädgård. 
 
Jag hade inga speciella förväntningar på vår resa men jag blev positivt överraskad. Landskapet var så fint och bakom varje hörn fanns en enastående utsikt, en dal eller ett gigantiskt berg. Vägarna kryllade av broar med stup under. Lite läskigt faktiskt hehe. Hur som helst vill jag gärna återvända.
 
Bilderna ovan är tagna i Presidentens trädgård, som var en populär sevärdhet inne i Funchal. Inträdet kostade 1 euro och framför det rosa huset stod vakter för att se till att ingen obehörig kom in. Ni kan skymta det på sista bilden <3 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress