Pink pants
 
Jag har inte inhandlat nya byxor på säkert ett år då jag mest handlar Secondhand och då hittar jag oftast överdelar. Så när jag var på Madeira gjorde jag slag i saken och inhandlade tre par nya byxor. Bland annat dessa rosa kostymbyxor från Stradivarius. Jag tänker att de kan vara snygga när man vill känna sig kvinnlig och stilren <3 Vad tycker ni? 
 
Efter min hemkomst har jag nu två intensiva veckor framför mig med flera jobbpass, lämna in en skoluppgift, ha slutprov i min kurs, möte med min studievägledare, besök hos Nisse som jag inte träffat på över ett år, fira Miranda, vara barnvakt åt min pojkväns kusiner, besöka tandläkaren och kolla upp mina visdomständer, träna, lägga upp flera samarbeten på Instagram och planera foton, ja.. Lite allt möjligt helt enkelt haha.
 
Allting började igår med läkarbesök och idag har jag varit på inskolning med tjejen jag sitter barnvakt åt. Det var riktigt kul faktiskt. Det var meningen att jag skulle gå iväg ett tag för att plugga, men det var så mysigt där så jag stannade kvar istället och pluggade medan de sov. Det gick bra. Ett frö har planterats i mitt huvud om barnomsorg kanske kan vara något att utbilda sig inom..
Ajli

Sviiiiinsnygga! De hade varit snygga i svart med, men att de var rosa gjorde verkligen det lilla extra!

Svar: åh tack så mycket :) håller med <3
modeflicka.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress