Mitt älskade Spanien
 
Jag kanske har missat att nämna det i bloggen men jag och min pojkvän åkte på vår årliga juniresa för en vecka sedan. Vi åkte till San Agustin på Gran Canaria vilket visade sig vara ett jättemysigt område. Jag var på Gran Canaria när jag fyllde 17 år och det är väl en av få platser jag inte fastnat så mycket för, vi bodde nämligen i Playa del Ingles då (typiskt turistområde), men denna gång fick jag en betydligt bättre uppfattning, kanske för att närområdet kändes lite lugnare och inte lika nedgånget. 
 
Vädret var perfekt lagom hela veckan och vi varvade restaurangbesök med hemlagad mat. Det blev många dopp i poolen och sedan gjorde vi några utflykter. Här ovan ser ni en del av Puerto de mogan som var en mysig liten by vid vattnet. Vi åkte båt dit och besökte en marknad som de har varje vecka. Blev helt kär i alla fina blommor och vita hus <3 
 
Det var så skönt med lite avkoppling efter en intensiv vår och nu ser jag fram emot sommaren. Min hälsa behöver lite återhämtning känner jag. Imorgon på midsommar ska jag åka båt med min fina pojkvän till Åland och sedan nästa vecka åker jag upp till min sommarstuga. :-)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress