Den bästa våren
 
Jag är så glad att helgen är här! Jag har så mycket att göra denna vecka och nästa så helg är behövligt. Igår och idag har jag haft nationella prov i svenska som gick jättebra. Nästa vecka har jag två presentationer och sedan ska jag träffa min gamla lärare Inger för att intervjua henne om lärandet förr i tiden, för mitt sista uppdrag i lärande och utveckling. Därefter blir det en liten resa veckan efter med min kärlek. Längtar <3 
 
Det har varit en väldigt bra vår för mig men också händelserik. Jag har haft ett mål i domstol i tre års tid angående min förlängda skolgång, vars beslut nu äntligen är verkställt till min fördel. Jag har nog aldrig känt en så ljuvlig känsla över något jag åstadkommit, men det har inneburit en del administration och att jag nu varvar mina studier med några andra skrivelser till olika myndigheter som måste in inom några veckor. Man ska vara glad om man inte vet vilken röra som råder på många myndigheter. Det finns så mycket att anmärka på.
 
Jag tycker faktiskt det är kul att skriva myndighetsspråk men det kräver ju att man har tålamod att leta fram underlag och kan befoga det som man anför. Om jag hade haft tid och ork hade jag velat hjälpa andra som får felaktiga avslag från myndigheter då de flesta inte orkar med hela processen med överklaganden. Jag blir minst sagt upprörd när jag läser tidningarna..
 
Det var en liten uppdatering om livet det. Imorgon ska jag ut och hämta kraft på landet hos min vän med hennes älskade busungar och djur. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress